Mnenja

Ga. Maja Mrđa se je že kmalu po začetku sodelovanja z našim Zavodom MAJ izkazala za nepogrešljivo.

S svojim izjemnim znanjem na področju finančnega, poslovnega, pravnega ter davčnega svetovanja nam je zmeraj na voljo, svoje strokovno znanje pa izkazuje tudi pri poznavanju novih tehnologij ter izboljšav na področju marketinga.

Sodelovanje z go. Majo ter njen doprinos v našem zavodu še dodatno prispeva, da prehajamo na višji nivo poslovanja in tako vsakodnevno izboljšujemo našo učinkovitost ter kvaliteto storitev.

V začetku je celostno ocenila naše poslovanje, kompetence in izkušnje ter pregledala in uskladila naše dokumente, da so skladni s predpisi in pričakovanji naših strank, sedaj pa optimistično nadaljujemo skupno pot s kovanjem novih in smelih načrtov za svetlo prihodnost.

Brigita Bratušek, Zavod MAJ

S sodelovanjem s pravnico Majo Mrđa sem bil izjemno zadovoljen. Najprej bi izpostavil njeno profesionalnost, pozornost do detajlov in predanost mojemu primeru. Maja Mrđa je vedno zagotovila jasne in razumljive informacije, kar mi je pomagalo bolje razumeti zapletene pravne procese. Zahvaljujoč njenemu strokovnemu znanju in trudu so bili koraki v procesu jasni, glede na dobro predvidene posledice pa so bile odločitve enostavne. Toplo priporočam!

Luka Dobovičnik, MC 52

Ga. Maja Mrđa ima redko videno kombinacijo znanja iz računovodstva, davčne zakonodaje in delovnega prava, kar ji omogoča, da nam hkrati vodi računovodstvo, optimizira davke in svetuje pri podpisu pogodb.

To pomeni, da lahko vse te storitve dobimo na enem mestu in nam ni treba iskati drugih strokovnjakov za navedena področja.

Zato se lahko bolj osredotočimo na naše delo in se nam z računovodstvom, davki in pogodbami ni treba več ukvarjati.

Bojan Kverh, s.p.

Pošljite sporočilo

Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.
Fill out this field